okná Rehau

Švajčiarská spoločnosť REHAU je celosvetovo úspešnou prémiovou značkou. Viac ako 40 rokov sa aktívne venuje vývoju a výrobe výrobkov z polymérových materiálov. Určuje trendy v troch strategických oblastiach - v stavebníctve, automobilovom priemysle a ostatnom priemysle. Individuálnymi receptúrami spracovania plastov otvára Rehau nové odvetvia na ich použitie a nahrádza tradičné suroviny hodnotnejšími polymérmi. Rehau v oblasti okenných a fasádnych prvkov je ,,top" dodávateľom na trhu. Vysoká profesionalita pri vývoji materiálov, až po neobmedzené možnosti riešenia na báze polymérov sú základným predpokladom pre najvyššiu kvalitu prémiového HIGH-TECH produktu. Konštrukcie okien a dverí majú vďaka kvalitným základným materiálom deklarovanú životnosť 50 rokov.  Základným materiálom pre výrobu plastových profilov je špeciálne vyvinutý materiál RAU - PVC 1406. Tento bez zmäkčovadiel a bez kadmia pripravený materiál ma vysokú rázovú húževnatosť, dlhú životnosť, je farebne a poveternostne stály, trvale tvarovo stály, výborne tepelne a zvukovo izolujúci. Okná z profilových systémov Rehau sú okované kovaním značky GU, výrobca ktorého je špecialistom na atypické kovania a riešenia pre najnáročnejších. 


EKOPROFIL EURO 70

  • 5 komorový systém Rehau Euro 70
  • konštrukčná hĺbka 70 mm
  • možné zasklenie izolačným dvojsklom, alebo trojsklom Ug=1,0 až 0,7W/(m2.K)
  • obvodové, bezpečnostné kovanie GU UNI-JET

REHAU_EURO_70

Základná variant z produkcie svetového lídra v produkcii plastových profilových systémov, určený predovšetkým k zabudovaniu pri rekonštrukcii domov a bytov, Päťkomorové profily systému Euro 70 umožňujú svojím konštrukčným riešením optimálne vystuženie pomocou vnútorných výstužných profilov z pozinkovanej ocele a spoľahlivý odvod zrážkovej a kondenzovanej vody. Vyznačuje sa elegantným lesklým povrchom, mimoriadnou pevnosťou a dlhou životnosťou.


EKOPROFIL SYNEGO 80 MD

  • 6 /7 komorový systém Rehau Synego
  • konštrukčná hĺbka 80 mm
  • možné zasklenie izolačným trojsklom Ug=0,6 až 0,5W/(m2.K)
  • obvodové, bezpečnostné kovanie GU UNI-JET

REHAU_SYNEGO

Novinka v sortimente prináša rovnováhu medzi technológiou, izolačnými schopnosťami, funkčnosťou a dizajnom. 7-komorový rám profilu dosahuje pri zabudovaní stredového tesnenia koeficient prestupu tepla Uf=0,94W/(m2.K) a je predurčený k zaskleniu izolačným sklom Ug=0,6 až 0,5W/(m2.K). Úzka profilová kombinácia, iba 117 mm umožňuje vyniknúť veľkým preskleným plochám. Synego presvedčí aj použitím overeného rámu Rehau HDF povrchu, ktorý znižuje náklady a prácnosť údržby na minimum. Vďaka širokej ponuke farebných laminácií, možnosti lakovania, ako aj hliníkových klipov poskytuje tento systém mimoriadne rozsiahle dizajnové možnosti. Toto nové okno sa stalo dokonalou voľbou pre novostavby a prináša riešenia pre takmer akúkoľvek výzvu. 


EKOPROFIL GENEO 86 MD

  • 6 komorový systém Rehau Geneo 86 MD
  • konštrukčná hĺbka 86 mm
  • možné zasklenie izolačným trojsklom Ug=0,6 až 0,5W/(m2.K)
  • obvodové, bezpečnostné kovanie GU UNI-JET

REHAU_GENEO

Laboratórne aj praxou overené okno z inovatívneho high-tech materiálu RAU-FIPRO - materiálu budúcnosti, otvára nové smery v okennárskom priemysle a poskytuje výnimočnú stabilitu profilov. Konštrukcia profilov využíva špeciálny recept, kombinujúci plast a sklenené vlákna, ktorý vytvára vynikajúce statické vlastnosti. Neobsahuje oceľové výstuž, s výnimkou ,,nadrozmerných okien", pričom tento fakt podstatne zvyšuje energetickú účinnosť okna. Ani v najtuhšej zime na vnútornej strane rámu teplota neklesne citeľne pod teplotu interiéru, čím sa trvalo a účinne predíde tvorbe kondenzátu. 


EKOPROFIL GENEO FUTURE Dizajn 86 MD +

  • 6 komorový systém Rehau Geneo 86 MD s dodatočnými termomodulmi
  • konštrukčná hĺbka 86 mm
  • možné zasklenie izolačným štvorsklom Ug=0,3W/(m2.K)
  • obvodové, bezpečnostné kovanie ROTO NT Designo so skrytými pántami

REHAU_GENEO_future

Tento inovatívny produkt sa považuje za úplne nový, bezkonkurenčný pre súťaž v oblasti tepelnej izolácie, ktorá vykazuje index Uw=0,54W/(m2.K) pre celé okno! Jednotlivé komory rámu aj krídla boli zabudovaním termomodulov využité na dodatočné zvýšenie izolačnej schopnosti. K tomu trojkomorové zasklenie naplnené tepelno-izolačným plynom - kryptónom, s TGI rámikom s vynikajúcou zvukovou a tepelnou izoláciou Ug=0,3W/(m2.K). Použitie kovania Roto NT Designo so skrytými pántami merateľne zvyšuje estetický vzhľad a funkčnosť okna.